عسل طبیعی عسل خوب عسل مناسب فروش عسل خرید عسل و عسل اصل و عسل خوب طعم و بوی عسل زنبور دار شهد گیاهی در طبیعت زنبورداران عطر و طعم عسل قند ها و اسید ها و مواد پروتئینی و آنزیمی عسل مزه خاص شیرینی عسل دو قند عمده گلــوکز و فروکــتوز ساکاروز ( قند معمولی) گلوکز ( قند انگور) طرز تشخیص عسل خوب ظرف شیشه ای پر از حباب شکرک می زند زیرا در آن از 12 تا 22 درصد آب است که آنزیم(امپیلار) موجود در عسل آب آنرا به شکرک تبدیل می کند. آنزیمی(متیل فورفوراید) برای شل شدن عسل ظرف آنرا در آب گرم بگذارید. عسل مرغوب ، عسل درجه یک ، عسل طبیعی ، خواص عسل ، انواع عسل ، خرید و فروش عسل ، درمان بیماریها با عسل ، کیفیت عسل ، شناخت عسل خوب عسل کنار گون آویشن بهار نارنج عسل یونجه همه چیز درباره عسل مقایسه عسل شهد با عسل تهیه شده از شربت در مقایسه میزان املاح و ویتامینهای گیاهان به عسل مقدار ویتامین ها و مواد معدنی و اسید های امینه ( پروتئین ) عسل شهد عسلی مغذی تر و با کیفیت تر مواد غذایی ، دارویی ، رنگ ، طعم ارزش عسل ملاک انتخاب عسل خوب استاد آقای دکتر اسفندیار رشید زاده عسل شناس و زنبوردار نمونه کشورمان تشخیص عسل بو با زبانش آن را مزه مزه عسل بخصوص عطر و طعم گلها را داشت این عسل ، عسل واقعی ( طبیعی ) است تاثیر تغییر دما بر عسل عمل تبلور گرما گرمای زیاد شکرک زدن ( عمل تبلور ) و اجتناب از تخمیر حفظ کیفیت محصول پاکیزه و براحتی قابل تمیز شدن باشد حشرات ، جانوران و یا آلودگی کیفیت عسل طعم و آنزیم های عسل رنگ ، عطر و طعم عسل دما برای نگهداری عسل عسل را می توان برای مدت نامحدود نگهداری نمود عسل طبیعی بسته بندی شده عسل شبدر عسل دارای خاصیت اسیدی ظروف فلزی نامناسب ظروف استیل کیفیت عسل غلظت عسل عسل رقیق بد عسل غلیظ خوب تابستان عسل کمتر کش می آید در زمستان بیشتر . عسل جنگل های شمال ایران عسل مرکبات رقیق تر از عسل ها مناطق کوهستانی مانند سبلان ، پلور ، محلات ، خوانسار هر دو عسل طبیعی و خالص هستند عسل قابل قبول برای عرضه به بازار عسلی است که از حداکثر %18 آب و حداقل % 82 مواد قندی ( عمدتا گلوکزو فروکتوز ) ترشیدگی و تخمیر کنار دریای خزر ( مناطق مرطوب ) مناطق کوهستانی ( خشک ) مواد قندی کدام عسل بهتر است شهد گلهای بهار نارنج از شهد گون ، آویشن ، آلوچه ، گیلاس کمتر عسل مرکبات رنگ شفاف و زرد آن و غلظت پایین تر ، در بزرگترین بازار مصرف ایران ، تهران تشخیص عسل طبیعی یا مصنوعی بودن عسل تقلبی عسل سالم و طبیعی صاف و شفاف کدر و ته نشین ( شکرک زده ) فروشنده عسل خوب ، خالص و طبیعی رنگش کهربایی تیره یا همانند عقیق باشد ، سفت بوده و اصطلاحا کش کبریت گرفتن کنار عسل ، ریختن چند
لطفا جهت ورود به سایت محصولات کوهستان اینجا کلیک کنید
قطره روی روزنامه عسل شناسان تشخیص عسل طبیعی و مصنوعی به کمک انگشت ، قاشق و یا مزه آزمایشگاه و دستگاهی به نام رفراکتومتر سلولهای مومی عسل طبیعی خرید عسل شان خرید موم خوردن موم هیچ خاصیتی ندارد . عسل برگ یا عسلک شهد گلها عصاره قندی تراوش شده ( مانا mana ) از گیاهان و درختان شیره مکیده عسل برگ با شیره خود گیاه میزان قند عسل برگ نسبت به شهد گل اسید های آمینه و ریز عنصرها غنی تر بوده و رنگ تیره تری نسبت به عسل شهد دارد زنبورانی مناطق جنگلی ایجاد کلنی درخت قان قندی به نام ملزیتوز کندو و درون سلولهای شانی شکرک مهمترین و گرانترین این عسلها ، عسل صنوبر رنگ قهوه ای متمایل به سیاه بلوط ، تبریزی ، نارون ، بید ، افرا ، راش مواد معدنی چون پتاسیم و فسفر و آهن نسبت به عسل طبیعی موم دار و بدون حرارت دیدن خواص بسیار زیاد و قیمت نسبتا بالائی سود جویان دست زدن به تقلب تغذیه مصنوعی زنبوران با محلول آب و شکر و یا شیره انگور و توت عسل طبیعی شکر و یا گلوکز مایع مخلوط وزن مخصوص عسل وزن مخصوص عسل مواد معدنی عسل عناصر موجود در عسل به ترتیب کلسیم، فسفر، گوگرد، پتاسیم، سدیم، کلر و منگنز خاکستر عسل گرده نیتروژن عسل پرولین در عسل آنورتاز : این آنزیم از غده بزاقی زنبور ترشح و ساکارز موجود در شهد گل را به گلوکز و لوولوز هیدروکسی متیل فورفورال ( HMF ) آلفا و بتا آمیلاز گلوکز اکسیداز: این آنزیم از غده شیری زنبور عسل ترشح و باعث اکسید شدن گلوکز و تبدیل آن به اسید گلوکونیک و پراکسید ئیدروژن (2O2H) آنزیم های دیگر: مانند فسفاتاز و اینهیبین(inhibine) خاصیت باکتری کشی اسیدهای موجود در عسل PH عسل ایران اسید استیک، اسید بوتریک، اسید سیتریک، اسید فرمیک،اسید لاکتیک، اسید مالیک، اسید پیروگلوتامیک، اسید فسفریک، اسید سوکسینیک، اسید اکسالیک. شکرک زدن عسل متبلور شدن رس کردن، ته نشین شدن، دانه شدن، کریستالیزه شدن Grandulated honey آقای دکتر شهرستانی استاد دانشگاه و مولف کتاب زنبور عسل و پرورش آن ماده اشباع شده قندی شکرک زدن عسل علامت نامرغوب رس کردن ناخالصی و غیرطبیعی تولید کننده (زنبوردار) عرضه به بازار و از طرف دیگر برای مصرف کنندگان از نظر طبیعی بودن عسل مایع پودر قند مصنوعی یا تقلبی خاصیت بلوری شدن (شکرک زدن) عسل خاصیت چسبندگی عسل و رسوب مواد خارجی دیاستاز (آمیلاز) دیاستازها اگر عسل بعد از مدتی شکرک زد حتما طبیعی و سالم است گلوکز هیدرات فروکتوز و گلوکز انیدریدکریستالیزه دکستروز به آب w=water) d/w گلوکز d=dextrose) می تواند در متبلور شدن عسل تعیین کننده باشد چنانچه عسل جنگل های مازندران از جمله عسل منطقه شیرگاه ( سوادکوه ) و کلرد (آمل) به خاطر درصد آب موجود در آنها با وجود طعم فوق العاده و خاصیت گلهای متنوعشان عسلهای منطقه طالقان، دره ارنگه ( کرج ) و عموما ارتفاعات البرز صورت جامد مقدار گلوکز مقدار گلوکز عسل اقاقیا عسل لیلکی وکلزا عسل گل آفتابگردان عسل مرکبات نوع عسل و گیاهان عسل زا عسلی که شکرک بزند حتما عسل خالص است روشهای ذوب کردن عسل شکرک زده آب داغ برای ذوب کردن عسل بلورهای قند عسل برحسب منبع شهد گل ( نوع گیاه ) عسل تک گل ( Monoflor ) که زنبورداران عسل عسل شبدر ، اقاقیا ، آفتابگردان ، عسل تک گل خالص عسل چند گل ( Polyflor ) عسل کوهستان، عسل میوه مانند عسل مرکبات و انواع درختان مثمر و غیر مثمر متناسب با زمان تولید عسل بهاره مانند عسل مرکبات و اقاقیا ودرختان میوه که زنبورداران در اوایل بهار جمع آوری می کنند . عسل پاییزه تولید آن از اواسط تابستان تا اوایل پاییز صورت می گیرد متناسب با منطقه تولید : عسل دماوند و عسل کوهرنگ متناسب با رنگ عسل عسل بی رنگ مانند عسل اقاقیا ، عسل زرد مانند عسل اسپرس ، عسل قرمز مانند عسل آویشن برحسب نحوه تولید و استخراج مانند عسل مایع ( شهد ) ، عسل کریستالیزه ( شکرک زده )، عسل شان ، مخمرهای موجود در عسل از نوع اسمو فیلیک ( Osmophilic ) ساخارومسیس( Saccharomyces ) زیگوساخارومسیس Zygosaccharomycs تخمیر عسل جاذب الرطوبه(h igroscopic ) ایران زنبورداران شمال عسل ترکیبات شیمیایی عسل متنوع و پیچیده کربو هیدرات ( مواد قندی – نشاسته ای ) پروتئین ، املاح معدنی ، عناصر معطر ، آنزیم ها ، ویتامین ها ، گرده گل ( پولن گیاهی ) و مقدار کمی آب قندهای ساده ( منو ساکاریدها) گلوکز و لوولوز قندهای مرکب ( پلی ساکاریدها ) مالتوز ، ساکارز ، لاکتوز مالتوز به مقدار کم و ساکارز ( قند معمولی ) لوولوز ( قند میوه ) از شیرین ترین قندهای طبیعی است ساکارز ( قند نیشکر ) گلوکز (قند انگور ) تعیین رطوبت عسل بوسیله ی اندازه گیری ضریب شکست نور (reforactive index) انجام می شود osmophitic yeast ژله رویال توسط غدد بزاقی حلقی کارگران جوان ترشح شده که به واسطه آن دیگر لارو های کندو را تغذیه کرده تغذیه لاروهای کارگر توسط ژله رویال تولد ملکه جوان در یک کندو ژله رویال ماده ی است که به وسیله یک جفت غده مغزی زنبوران کارگر پرستار پرورش ملکه مراحل لیسه ای ( شفیره ای) زنبور کارگر که تنها 45 تا 60 روز زنده است، زنبور ملکه تا 5 سال عمر می کند. از جهت رفتاری:ملکه روزانه می تواند تا بیش از 200 تخم بگذارد اندازه گرده گل از کوچکترین آن (Myosotis ) یک هزارم میلیمتر تا بزرگترین آن گرده گل کدو دو دهم میلیمتر با رنگهای متنوع از زرد کم رنگ تا قرمز و قهوه ای عسل و عسلک، گرده گل (عنصر پرزینگی گل) عسلی را می توان عسل اسپرس نامید که در آن بیش از 45 درصد گرده ها گرده اسپرس باشددر مورد طبیعی یا مصنوعی بودن عسل و طرز تشخیص آنها عسل وحشی نتیجه آزمایشات عسل این عسل ، عسل واقعی ( طبیعی ) عسل یک واژه عربی است که در زبان فارسی " انگبین " نامیده می شود. عسل اکسیری پر ارزش است که در تمام طول تاریخ به عنوان یک غذای خوش طعم و شفابخش مورد توجه بشر قرار گرفته است عسل در زمان های خیلی دور بطور طبیعی در لابه لای صخره ها و در جنگل ها وجود داشته کندو داری و پرورش عسل پرداخته است و این ماده مغذی در طی سالیان محفوظ مانده است.طوریکه در مقبره های فراعنه مصر، کوزه های پر از عسل ، سالیان دراز باقی مانده و فاسد نشده است. این ماده با وجود شیرینی بسیار ترش نمی شود و کپک نمی زند . در قرآن سوره ای بنام " نحل " مربوط به زنبور عسل و عسل است که اهمیت این ماده را نشان می دهد. برای تولید عسل ، زنبور عسل شهد گل های مختلف را جمع آوری کرده و آن را در کیسه داخلی مخصوص خود ذخیره می کند . او برای تهیه یک کیلو عسل بایستی 2 میلیون مرتبه روی گل ها بنشیند. لایه موم می پوشاند و موم عسل بر خلاف تصور بسیاری از مردم ، مدفوع زنبور نیست نوعی عسل بنام شاه انگبین جهت تغذیه ملکه تهیه می شود که اکسیر طول عمر نامیده می شود خواص دارویی عسل عسل کوهستان عسل طبیعی عسل آویشن عسل مرکبات عسل گیشنیز عسل گون عسل گون گز عسل کنار عسل کوهرنگ عسل با قیمت مناسب عسل ژله عسل طبیعی انگبین شاه انگبین عسل تقلبی عسل مصنوعی ژله رویال عسل سلطنتی عسل مومی عسل تصفیه شده عسل بدون موم گرده گل گرده درمانی عسل درمانی ماسک عسل عسل قرمز سفید سیاه زنبور عسل موم موم بافی ساخت عسل معده زنبور عسل ترکیبات شیمیایی عسل رطوبت عسل مواد معدنی و پروتئین ها و اسیدهای آمینه عسل خواص عسل تقلبات در عسل کندو قاب شان شهد گل ملکه زنبور کارگر اکستراکتور تصفیه عسل صادرات و واردات عسل شکرک شکرکی رس تبلور بلور رنگ عسل ملاک نشانه عسل طبیعی تولید عسل زنبوردار زنبورداری زنبورداران قیمت جهانی عسل خواص ضدباکتری عسل ضدقارچ ضدعفونی کننده درمان بیماری های دستگاه گوارش بیماری روده صرع ضعف اعصاب حافظه کبد کلیه دیابت خون گرفتگی رگ کودکان چشم ریه زخم سوختگی مفاصل دندان حساسیت آلرژی پوست شامپو عسل انرژی گلوکوز طول عمر پیری قندها شربت شفابخش سوره نحل جراحی و عسل خربزه و عسل گیاه درمانی با عسل استخوان کیسه صفرا قلب بیماریهای جنسی بیماری های حلق درمان ضعف و ناتوانی جنسی بیماری های زنان گردش خون بیماری های پوست و مو سوختگی ها طرز تهیه شربت ها مرباها حلواها کیک ها و شیرینی ها با عسل خواص درمانی ژله رویال شاه انگبین عسل سلطنتی گرده گل دانه گرده فراورده های دارویی دانه گرده بره موم کشورهای عربی سوریه عراق کویت عمان قطر عربستان امارات متحده عربی العسل الطبیعی الکوهستان Koohestan Natural Honey العسل الطبیعی الاصل الایرانی بدون موم و با موم کابردهای عسل در علم پزشکی عسل درمانی گرده درمانی عسل عالی best natural honey