محصولات طبیعی و خالص کوهستان
محصولات طبیعی کوهستان که در استان اصفهان نامی شناخته شده هستند، محصولاتی صد در صد طبیعی و خالص می باشند که با پرورش زنبورعسل بدست می آیند و در تمام استان های کشور توزیع می گردند.
مهمترین محصولات کوهستان عبارتند از:
عسل طبیعی مومی، عسل طبیعی بدون موم (شهد) ، گرده گل، عسل سلطنتی (ژله رویال یا شاه انگبین)، بره موم و موم.
کوهستان با نیم قرن سابقه درخشان در تولید و عرضه مستقیم انواع فرآورده های زنبورعسل، به صداقت در گفتار و عمل مشهور گردیده است و محصولات کوهستان با توجه به درصد خلوص بالا و کیفیت ممتازش در اقصی نقاط کشور و حتی کشورهای همسایه (مانند کویت ، امارات ، قطر و...)، مشتریان خاص خود را پیدا نموده است.
عسل طبیعی کوهستان
عسل کوهستان، نام تجاری انواع عسل های طبیعی است که از زنبورستان های آقای عموشاهی بدست می آیند.
عسل کوهستان مهمترین محصول کوهستان است و از گل های گیاهان متنوعی که در اقصی نقاط کشور موجودند، حاصل می گردد و کیفیت بالای آن توسط آزمایشگاههای متعددی به اثبات رسیده است.
عسل کوهستان، کیفیت عسل های خود را به طور کامل تضمین می نماید؛ بدین صورت که اگر (بر فرض محال) آزمایشگاهی تقلبی بودن عسل های فروخته شده را تایید کند، تا دو برابر قیمت فروخته شده، به مشتری بازگردانده می شود.
عسل های کوهستان که توسط جدیدترین متدهای مهندسی پرورش زنبور عسل حاصل می گردد، به تفکیک گل های استفاده شده توسط زنبور عسل عرضه می شوند؛ بدین ترتیب مصرف کنندگانی که از عسل طبیعی کوهستان به عنوان دارو استفاده می کنند به راحتی می توانند با توجه به بیماری خود، عسلی را انتخاب نمایند که خواص درمانی متناسب با آن بیماری خاص را دارد.
عسل های کوهستان با توجه به فصول مختلف سال، تنوع بسیاری دارند. عسل هایی که هم اکنون در انبار موجود است عبارتند از:
عسل قنقال، عسل گون، عسل یونجه، عسل شوید، عسل گون گزانگبین، عسل گشنیز، عسل آویشن، عسل کنار(سدر) و...
مزیت های محصولات طبیعی کوهستان
1- عسل کوهستان با ساکاروز بسیار پائین و رطوبت متعادل از مرغوبترین عسل های موجود در ایران است.
2- عسل های کوهستان با روش های مهندسی بکارگیری شده در تولید، به تفکیک گل ارائه می شوند و هریک شناسنامه و خواص مخصوص بخود دارند. به عنوان مثال عسل کنار (سدر)، عسل گون، عسل گون گزانگبین ، عسل گلنگار، عسل شوید و... بصورت مجزا و با خواص درمانی مجزا ارائه می شوند؛ ولی در بیشتر زنبورستانهای دیگر این محصولات به صورت ترکیبی (و نه مجزا) ارائه می شوند مانند عسل گون-کنار-آویشن و یا حتی در برخی موارد تولید کننده نوع گل مربوطه را نمی داند.
3- قیمت عسل های طبیعی کوهستان در مقایسه با عسل های طبیعی دیگر (که حتی کیفیت پایین تری هم دارند) بسیار پایین تر است و همین امر باعث شده است تا عسل کوهستان سفارش های بسیاری از سایر استانها داشته باشد.
4- از دیگر مزیت های عسل کوهستان تضمین کیفیت آن است. اگر مشتری بتواند توسط آزمایشگاه ناخالص بودن محصولات را اثبات کند تا دوبرابر قیمت پرداختی اش را دریافت می کند.
5- از آنجا که محصولات کوهستان از تولید به مصرف می باشند و هرگز به کارخانه ای نمی روند، با استقبال فوق العاده ای از طرف مشتریان روبرو شده اند چراکه مشتریان مطمئن هستند که هیچگونه ماده شیمیایی افزودنی به محصولات کوهستان اضافه نمی گردد و محصولات کوهستان صد در صد خالص، طبیعی ، ممتاز، ناب و قابل اعتماد می باشند.
6- ارائه محصولات کمیابی نظیر عسل سلطنتی، گرده گل و بره موم که در کمتر بازاری یافت می شود(مشابه چینی و تقلبی آن کم و بیش یافت می شود) و در درمان بسیاری از بیماری ها موثر می باشند، از دیگر مزیت های محصولات کوهستان می باشد.
اعطای نمایندگی فروش و همکاری با بازاریابان
مدیریت محصولات طبیعی کوهستان قصد واگذاری تعدادی نمایندگی فروش به استان های سراسر کشور را دارد؛ همچنین با بازاریابان (حرفه ای و آماتور) به شکل منصفانه ای همکاری می نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش اخذ مجوز نمایندگی یا اخذ مجوز بازاریابی مراجعه نمائید.
نظر به اینکه تعدادی از افراد سودجو، اقدام به جعل نام کوهستان نموده و محصولات جعلی خود را تحت این نام در کشور به فروش می رسانند اکیداً به مشتریان گرامی توصیه می گردد که تا قبل از اطمینان از اصل بودن محصولات کوهستان، از خرید این محصولات خود داری نمایند. توصیه می کنیم همیشه قبل از خرید به نشان مخصوص محصولات کوهستان، که در بالای صفحات سایت درج شده است، توجه فرمائید.
جهت اطمینان بیشتر می توانید از فروشندگان محصولات کوهستان، گواهینامه نمایندگی فروش طلب نمائید و یا با شماره 09392007694 (مدیریت عسل طبیعی کوهستان-آقای عموشاهی) تماس حاصل فرمائید.
گرده طبیعی گل های کوهستان
دانه های گرده، اندام نر گیاهان هستند که منبع ویتامین و پروتئین می باشند و توسط زنبور عسل جمع آوری می گردند.
گرده گل، خواص درمانی بسیاری دارد. گرده طبیعی گل در درمان بیماری های زیر موثر است:
بیماری پروستات
ناتوانی های جنسی
بیماری های عصبی
دیابت
پیری زودرس
لک و چروک پوست
ضعف پیری
آلرژی
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
بره موم طبیعی کوهستان
بره موم، ماده ای خمیری شکل، چسبناک و با بویی مطبوع است که رنگ آن از سبز تا قهوه ای تیره متغیر است.
بره موم دارای طعمی تلخ و کمی سوزاننده و دارای خواص زیر است:
ضدعفونی کننده
ضد درد
ضد ویروس
ضد التهاب
ضد قارچ
ضد انگل
آنتی اکسیدان
خاصیت یاخته کشی
ضد برونشیت چرکی
موثر در درمان زخم معده
موثر در درمان زخم ریه و اثنی عشر
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل سلطنتی(ژله رویال) کوهستان
ژله رویال که در فارسی به آن شاه انگبین و عسل سلطنتی نیز می گویند ماده ژلاتینی سفید رنگ مایل به زرد روشن است و توسط یک جفت غده مغزی زنبوران کارگر پرستار تولید می شود و در درمان بیماری های زیر تاثیر بسزایی دارد:
کم اشتهایی
کم خونی
ضعف و لاغری
فشار عصبی
ناتوانی جنسی
سرد مزاجی
پیری زودرس
بیماریهای عفونی
مفید برای خستگی های شدید
مفید برای کار فکری بیش از حد
محرک عمومی
تنظیم کننده متابولیسم
نیروبخش و طراوت بخش
توضیح: کرم ژله رویال اثر فوق العاده ای روی پوست دارد.
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی مومی کوهستان
هریک از انواع عسل های طبیعی کوهستان مانند گون، آویشن، قنقال و... که از شان (قاب موم) استخراج نشده باشند، عسل مومی یا عسل شان نامیده می شوند. عسل مومی دارای خواص زیر است:
تمیز کننده فضای دهان
تقویت کننده لثه ها
بهبود دهنده ترشح بزاق
بهبود دهنده تولید اسید معده
ضدباکتری
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی چندگیاه کوهستان
عسل طبیعی و خالص چندگیاه (چندگل)، نوعی عسل طبیعی است که از گل گیاهان متعددی حاصل می گردد. این عسل ترکیبی از خواص دارویی دو یا چند عسل زیر را دارا می باشد:
عسل بابونه ، عسل آفتاب گردان ، عسل جعفری ، عسل آویشن ، عسل گون ، عسل سیاه دانه ، عسل مرکبات ، عسل یونجه ، عسل اقاقیا ، عسل گشنیز ، عسل اسطو خودوس، عسل قنقال ، عسل اکالیپتوس ، عسل ریحان ، عسل مریم گلی ، عسل بهار نارنج ، عسل گون گز انگبین ، عسل شوید ، عسل زرشک ، عسل شیرمال ، عسل زولنگ ، عسل شبدر ، عسل عناب ، عسل کنار ( عسل سدر) ، عسل گلنگار ، عسل اکلیل کوهی ، عسل بلوط ، عسل زیرفون ، عسل گندم سیاه ، عسل تمشک و سایر عسل های طبیعی کوهستان ها ، دشت ها ، مراتع و جنگل ها.
عسل های چندگیاه بسته به گلهایی که زنبورعسل بر روی آنها پریده و شهد و گرده گل های آن ها را جمع آوری نموده است، طعم و رنگ متفاوتی دارند ولی چیزی که مبرهن است خواص درمانی متعددی است که این نوع عسل دارا می باشد.
خواص درمانی عمومی عسل طبیعی چندگیاه عبارت است از:
عسل طبیعی و خالص چندگیاه به دلیل داشتن آنزیمهای گوارشی از قبیل آمیلاز، ساکاراز، لیپاز و...، به هضم غذا کمک میکند.
ضد ترش کردن معده (عسل افزایش ترشحات اسیدی معده را تعدیل میکند)
ضد ورم و عفونت روده
ضد یبوست
تب بر
ضد اسهال
ضدعفونی کننده دستگاه گوارشی
تقویت کننده اعصاب
ضد سرفه، آسم و زخم معده
ضد سنگ کلیه و مثانه
ضد کم خوابی و کم اشتهایی
تصفیه کننده خون و کبد
معالج میگرن
ضد پوکی استخوان
ضد نفخ
تقویت کننده عمومی بدن
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی گون گزانگبین کوهستان
عسل طبیعی گون گزانگبین، زرد رنگ و تقریباً همرنگ عسل گون می باشد و خواص درمانی آن عبارتند از:
ضـد پوکــی استخوان
ضـد پــادرد
ضـد تهوع
ضـد کمر درد
ضد دردهای مفصلی
تقویت کـننده دستگاه گــوارشــی و اعصـــاب
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی کنار (سدر) کوهستان
عسل طبیعی کنار، قرمز مایل به تیره است و در حجم زیاد، کف می کند. خواص درمانی آن عبارتند از:
تقویت کننده قوای جنسی و جسمی
تقویت کننده موی سر
تقویت کننده اعصاب
دارای پروتئین
ضد کم خونی
ضد کمر درد
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی شوید کوهستان
عسل طبیعی شوید رنگی بسیار تیره داشته و خواص درمانی آن عبارتند از:
نیرو دهنده
مقوی معده
زیادکننده شیر مادران
آرام کننده
حاوی اسیدهای معدنی
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی گلنگار کوهستان
عسل طبیعی گلنگار رنگ زرد پررنگ داشته و خواص درمانی آن عبارتند از:
مفید برای لرزش اندام
برطرف کننده ورمهای بدن
مفید برای خون دماغ
مفید برای اختلالات در عادت ماهیانه خانم ها
نشاط آور و آرام بخش اعصاب
خون ساز
توضیح: گلنگار نوعی یونجه کوهی است.
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی قنقال کوهستان
عسل طبیعی قنقال به رنگ زرد بسیار روشن است و خواص درمانی آن عبارتند از:
ضد سرفه های خلط آور
نرم کننده سینه
کنترل کننده اسپاسم
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی گشنیز کوهستان
عسل طبیعی گشنیز به رنگ قرمز روشن است، بویی تند و مطبوع دارد و خواص درمانی آن عبارتند از:
ضد سرفه های تحریکی
ضد حساسیت و آلرژی
ضد دردهای عضلانی
ضد سرع و تشنج
سهل کننده هضم غذا
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی آویشن کوهستان
عسل طبیعی آویشن مانند عسل کنار به رنگ قرمز تیره است و خواص درمانی آن عبارتند از:
ضــد سرفه
ضــد خستگی
ضد ضعف و بی حالی
مفید برای درمان زخــم معـــده
موثر در درمان بیماری های تنگی نفس و آسم
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
عسل طبیعی گون کوهستان
عسل طبیعی گون، زرد رنگ بوده ولی روشن تر از عسل گلنگار می باشد و خواص درمانی آن عبارتند از:
ضد التهاب مثانه
ضد ورم پروستات
ضد رماتیسم
ضدکمردرد
ضد پادرد
ضد تهوع
ضد ورم معده
ضد سنگهای ادراری
تقویت کننده قلب و اعصاب
نشاط آور
چنانچه قصد خرید دارید اینجا کلیک کنید
سوالات متداول درباره عسل طبیعی (1)
در اولین بخش به چند سوال رایج که مشتریان گرامی درباره عسل طبیعی می پرسند، پاسخ می دهیم:
1- در کل چند نوع عسل وجود دارد؟
عسل ها از نظر شیوه تولید به دو دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
الف- عسل مصنوعی که شامل موارد زیر است:
عسل صنعتی : عسل صنعتی بدون دخالت زنبور عسل ساخته می شود و در ساخت آن از قند نیشکر و شیره خرما و ... استفاده می کنند. مانند عسل خرما و عسل چینی .
عسل شبه طبیعی : عسل شبه طبیعی عسلی است که با دخالت زنبور عسل ساخته می شود اما زنبور عسل به صورت مصنوعی با آب و شکر و شیره میوه ها تغذیه می گردد.
ب- عسل طبیعی
عسل طبیعی که گاها آن را عسل خالص ، عسل واقعی ، عسل ناب ، عسل اصل ، عسل خوب ، عسل ممتاز و عسل مرغوب نیز می نامند عسلی است که توسط زنبور عسل از شهد گل های دشت، کوهستان و جنگل حاصل می گردد.
2- بهترین نوع عسل کدامست؟
در مجموع عسل های مصنوعی ( صنعتی و شبه طبیعی ) فاقد ارزش غذایی آنچنانی می باشند و بجز شیرینی نشان دیگری از عسل واقعی ندارند اما عسل طبیعی تنها عسلی است که می توان بر آن نام " عسل " را اطلاق کرد و عسل های مصنوعی، اصولا عسل نیستند و بهترست آنها را عسل تقلبی نامید.
3- آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟
تعجب نکنید: فقط عسل طبیعی شکرک می زند.
دکتر نعمت اله شهرستانی استاد دانشگاه می گوید:
شکرک زدن عسل نه تنها دلیلی بر بدی و تقلبی بودنش نیست بلکه بر عکس معرف آن است که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است که عسل شکرک زده و سفت شده را تقلبی می دانند.
پروفسور مرتضی اسماعیلی استاد فقید و ممتاز دانشگاه تهران می گوید:
آنچه در اصطلاح شکرک زدن می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر، در ذهن، تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده تبلور نیست. عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامدی است که تحت شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع قرار دارد. این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد ولی به طور اتفاقی مایع است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن پدیدار می گردد.
4- انواع عسل های طبیعی کدامند؟
عسل بابونه ، عسل آفتاب گردان ، عسل جعفری ، عسل آویشن ، عسل گون ، عسل سیاه دانه ، عسل مرکبات ، عسل یونجه ، عسل اقاقیا ، عسل گشنیز ، عسل اسطو خودوس، عسل قنقال ، عسل اکالیپتوس ، عسل ریحان ، عسل مریم گلی ، عسل بهار نارنج ، عسل گون گز انگبین ، عسل شوید ، عسل زرشک ، عسل شیرمال ، عسل زولنگ ، عسل شبدر ، عسل عناب ، عسل کنار ( عسل سدر) ، عسل گلنگار ، عسل اکلیل کوهی ، عسل بلوط ، عسل زیرفون ، عسل گندم سیاه ، عسل تمشک و ...
سوالات متعدد دیگری در رابطه با عسل طبیعی پرسیده شده است مانند اینکه :
راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟ معیار و ملاک تشخیص کدامند؟
چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟
آیا عسل مومی هم رس می کند یا شکرک میزند؟
چه نشانه هایی وجود دارد که مانع از فریب خوردن ما در خرید عسل تقلبی ( نامرغوب ) می شود؟
خواص درمانی و دارویی عسل طبیعی کدامند؟ آیا عسل در صنعت دارو سازی کاربرد دارد؟
آیا عسل طبیعی برای مرض قند هم مفید است؟
عسل طبیعی اصفهان بهترست یا عسل کردستان یا عسل اردبیل؟
قیمت عسل طبیعی در چه محدوده ای است و به چه عواملی بستگی دارد؟
گرده گل ، ژله رویال ( عسل سلطنتی یا غذای ملکه زنبوران عسل یا اکسیر طول عمر ) ، بره موم و موم چیست؟
آیا می توان عسل طبیعی را از رنگ آن تشخیص داد؟ عسل زرد بهترست یا عسل قرمز یا عسل سیاه؟
تفاوت عسل مومی شان و عسل استخراج شده ( آب کرده یا غیرمومی) در چیست؟
تفاوت عسل کوهی و عسل دشت ها در چیست؟
ویتامین ها ، مواد قندی ، املاح و مواد معدنی موجود در عسل کدامند؟
آیا عسل طبیعی بجز گلوکوز و لوولوز قند دیگری هم دارد؟
پاسخ این سوالات و سوالات جدیدی که شما از ما می پرسید را در بخش های بعدی ارائه خواهیم کرد.
سوالات متداول درباره عسل طبیعی (2)
سوالاتی که در بخش اول پاسخ دایم به شرح زیر بودند:
1- در کل چند نوع عسل وجود دارد؟
2- بهترین نوع عسل کدامست؟
3- آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟
4- انواع عسل های طبیعی کدامند؟
جهت مشاهده بخش اول سوالات اینجا کلیک کنید
در بخش دوم به چند سوال رایج دیگری که مشتریان گرامی درباره عسل طبیعی می پرسند، پاسخ می دهیم:
5- راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟ معیار و ملاک تشخیص کدامند؟
قبل از هر چیز به عقاید نادرستی که درباره عسل طبیعی و مصنوعی وجود دارد می پردازیم:
این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی شکرک نمی زند (رس نمی کند).
این عقیده غلط است که می گویند: عسل خوب، خالص و طبیعی فقط به رنگ کهربایی تیره است.
این عقیده غلط است که می گویند: عسل طبیعی سفت بوده و باید کش بیاید.
این عقیده غلط است که می گویند: اگر عسل طبیعی 24 ساعت در یخچال گذاشته شود نباید شکرک بزند.
این عقیده غلط است که می گویند: اگر قاشقی از عسل طبیعی برداشته شود لزوماً باید بصورت باریکه ای ممتد باشد و قطع نشود.
این عقیده غلط است که می گویند:کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن چند قطره روی روزنامه، ریختن چند قطره برای مورچه و .... راه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی است.
اما راههای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی به صورت زیر است:
الف- عسلی که قیمت واحد هر کیلو از آن زیر 10 هزار تومان باشد با احتمال بسیار بسیار زیاد تقلبی است زیرا هزینه تولید یک کیلو عسل طبیعی بیشتر از این مقدار می باشد.(طبق نظر بیشتر اعضای اتحادیه زنبورداران) بنابراین کلیه عسل هایی که قیمت یک کیلو از آن یک یا دو هزار تومان است (مانند عسل هایی که به نام خوانسار و چینی بازار را فراگرفته اند) بی شک تقلبی (صنعتی یا شبه طبیعی هستند.)
ب- عسلی که رس کرده است به شرط آن که رس آن با حرارت غیر مستقیم (که در سوال بعدی توضیح می دهیم) به آسانی باز شود، صد در صد طبیعی است. به همین دلیل است که خریداران حرفه ای ( با تناژ بالا ) عسلی را انتخاب می کنند که رس کرده باشد.
ج- از فروشنده عسل برگه آزمایشگاه بخواهید. فروشنده عسل طبیعی ترسی ندارد که عسل خود را به آزمایشگاه ببرد. در صورتی که در تناژ بالا عسل می خرید حتما نمونه ای از عسل را به آزمایشگاه ببرید و از این سه عامل مطمئن شوید (برگرفته از کتاب عسل درمانی) :
ساکاروز زیر 5 درصد- رطوبت زیر 18.6 درصد- پی هاش (PH) بین 3.42 الی 6.10
د- از فروشنده گل عسل طبیعی را سوال کنید. اگر جواب مشخصی نداد به او شک کنید. عسل هر گیاه تاحدودی رنگ و بوی متناسب با آن گیاه را دارد.
البته دقت کنید که برای تازه کارها رنگ، بو ، مزه و غلظت نمی تواند ملاک خوبی برای تشخیص عسل اصل از تقلبی باشد.
هـ) هر عسل طبیعی خواص درمانی مخصوص به خود را دارد که پس از دوره ای از مصرف باید بتوانید اثرات آن را حس کنید. خواص درمانی عسل های طبیعی کوهستان در سایت اصلی آمده است.
توصیه می شود که فقط از فروشندگان معتبر عسل تهیه فرمائید و به تبلیغات و عقاید غلط موجود در بین مردم توجهی نکنید.
6- چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟
یک ظرف فلزی برداشته و دو سوم آن را آب کنید. یک تخته یا سنگ کوچک ته ظرف قرار دهید و شیشه عسل رس کرده را بر روی تخته یا سنگ قرار دهید. اکنون ظرف را با ملایمت حرارت بدهید تا دما به 60 الی 70 درجه برسد. پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که رس عسل کم کم باز می شود و عسل از حالت جامد به مایع تبدیل می شود که نشانه طبیعی بودن عسل است.
مواظب باشید که شیشه عسل بیش از اندازه حرارت نبیند زیرا برخی خواص عسل از دست می رود. ضمنا شیشه داغ را یکدفعه در آب سرد قرار ندهید که باعث ترک خوردن آن می شود.
7- چرا برخی از عسل های موجود در بازار اصلا شکرک نمی زنند؟ آیا این عسل ها خالص هستند؟
در جواب باید گفت اصولا این دسته از عسل ها یا تقلبی هستند و یا عسل هایی طبیعی هستند که عملیات خاصی بر روی آن ها انجام شده است.
این عملیات شامل حرارت دادن و افزودن جوهر لیمو و مواد نگهدارنده می باشد که در هر صورت بر روی طعم و خواص عسل تاثیر منفی می گذارد، بنابراین این عسل ها خالص نیستند و حتی اگر این عسل ها به صورت مستقیم و یا بدون کنترل حرارت دیده باشند، ماده هیدروکسی متیل فورفورال در آنها پدید می آید که اگر میزان آن در عسل زیاد شود، مصرف عسل خطرناک می شود.
سوالات متعدد دیگری در رابطه با عسل طبیعی پرسیده می شود مانند اینکه :
آیا عسل مومی هم رس می کند یا شکرک میزند؟
چه نشانه هایی وجود دارد که مانع از فریب خوردن ما در خرید عسل تقلبی ( نامرغوب ) می شود؟
خواص درمانی و دارویی عسل طبیعی کدامند؟ آیا عسل در صنعت دارو سازی کاربرد دارد؟
آیا عسل طبیعی برای مرض قند هم مفید است؟
عسل طبیعی اصفهان بهترست یا عسل کردستان یا عسل اردبیل؟
قیمت عسل طبیعی در چه محدوده ای است و به چه عواملی بستگی دارد؟
گرده گل ، ژله رویال ( عسل سلطنتی یا غذای ملکه زنبوران عسل یا اکسیر طول عمر ) ، بره موم و موم چیست؟
آیا می توان عسل طبیعی را از رنگ آن تشخیص داد؟ عسل زرد بهترست یا عسل قرمز یا عسل سیاه؟
تفاوت عسل مومی شان و عسل استخراج شده ( آب کرده یا غیرمومی) در چیست؟
تفاوت عسل کوهی و عسل دشت ها در چیست؟
ویتامین ها ، مواد قندی ، املاح و مواد معدنی موجود در عسل کدامند؟
آیا عسل طبیعی بجز گلوکوز و لوولوز قند دیگری هم دارد؟
پاسخ این سوالات و سوالات جدیدی که شما از ما می پرسید را در بخش های بعدی ارائه خواهیم کرد.
سوالات متداول درباره عسل طبیعی (3)
سوالاتی که در بخش اول و دوم پاسخ دایم به شرح زیر بودند:
1- در کل چند نوع عسل وجود دارد؟
2- بهترین نوع عسل کدامست؟
3- آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟
4- انواع عسل های طبیعی کدامند؟
5- راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟ معیار و ملاک تشخیص کدامند؟
6- چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟
7- چرا برخی از عسل های موجود در بازار اصلا شکرک نمی زنند؟ آیا این عسل ها خالص هستند؟
جهت مشاهده بخش اول سوالات اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده بخش دوم سوالات اینجا کلیک کنید
در بخش سوم به چند سوال رایج دیگر که مشتریان گرامی درباره عسل طبیعی می پرسند، پاسخ می دهیم:
8- آیا عسل مومی هم رس می کند یا شکرک می زند؟
آری، عسل مومی خالص و طبیعی نیز در شرایط دمایی خاصی شکرک می زند.
9- چه نشانه هایی وجود دارد که مانع از فریب خوردن ما در خرید عسل تقلبی ( نامرغوب ) می شود؟
عسل هایی با قیمتی کمتر از کیلویی 10 هزار تومان با احتمال بسیار زیاد تقلبی است. عسل های چینی و... مصنوعی (تقلبی) هستند.
عسل هایی که دست فروشان ارائه می کنند مشکوک به تقلبی می باشند؛ اصولا سعی کنید از فروشندگان معتبر، عسل طبیعی تهیه فرمائید.
عسل هایی که دارای ساکاروز بیش از 5 درصد هستند، نمی توانند عسل طبیعی باشند.
هر عسل از گل خاصی بدست آمده که رنگ، بو، مزه ، غلظت و خواص درمانی متناسب با گل خود را دارد. به عنوان مثال عسل طبیعی آویشن قرمز مایل به تیره ولی عسل طبیعی قنقال زرد کمرنگ است. عسل طبیعی شوید نیز سیاهرنگ بوده و طعم شوید از آن قابل درک است. بنابراین اگر فروشنده ای عسلی زرد رنگ را به نام عسل آویشن یا شوید به شما داد شک نکنید که یا اشتباه کرده یا عسلی تقلبی به شما تحویل داده است.
10- آیا عسل طبیعی برای مرض قند هم مفید است؟
در صورتی که از طبیعی و خالص بودن عسل خود مطمئن هستید، می توانید تحت نظر پزشک از آن استفاه کنید ولی تحت هیچ شرایطی از عسل نامرغوب و تقلبی استفاده نکنید چراکه می تواند عواقب ناگواری به همراه داشته باشد.
11- عسل طبیعی اصفهان بهترست یا عسل کردستان یا عسل اردبیل؟
اگر عسلی طبیعی باشد مهم نیست که از کردستان باشد یا اردبیل. عسل طبیعی اصفهان باشد یا شهرکرد. البته این عسل ها بسته به نوع گل، از نظر طعم و مزه متفاوتند ولی هر یک خواص دارویی و ویژگی های درمانی منحصر بخود را دارند.
12- خواص درمانی و دارویی عسل طبیعی کدامند؟
عسل طبیعی ویژگی های درمانی فوق العاده ای دارد که بیان همه آنها در اینجا امکانپذیر نیست. برخی از خواص پزشکی عسل طبیعی اصل و مرغوب به صورت تیتروار چنین است:
درمان بیماری های دستگاه گوارش ، بیماری های روده ، بیماری صرع ، ضعف اعصاب ، تقویت حافظه، درمان بیماری های کبد ، کلیه ، دیابت ، تصفیه خون ، پیشگیری از گرفتگی رگ های خونی ، درمان زخم ها و سوختگی ، سفید کردن دندان، افزایش طول عمر ، زیبایی پوست ، تقویت نیروی جسمی و جنسی ، تقویت قلب ، درمان بیماری های حلق و ریه ، درمان بیماری های زنان ،بیماری های مفاصل و...
سوالات متعدد دیگری در رابطه با عسل طبیعی پرسیده می شود مانند اینکه :
آیا عسل در صنعت دارو سازی کاربرد دارد؟
قیمت عسل طبیعی در چه محدوده ای است و به چه عواملی بستگی دارد؟
گرده گل ، ژله رویال ( عسل سلطنتی یا غذای ملکه زنبوران عسل یا اکسیر طول عمر ) ، بره موم و موم چیست؟
آیا می توان عسل طبیعی را از رنگ آن تشخیص داد؟ عسل زرد بهترست یا عسل قرمز یا عسل سیاه؟
تفاوت عسل مومی شان و عسل استخراج شده ( آب کرده یا غیرمومی) در چیست؟
تفاوت عسل کوهی و عسل دشت ها در چیست؟
ویتامین ها ، مواد قندی ، املاح و مواد معدنی موجود در عسل کدامند؟
آیا عسل طبیعی بجز گلوکوز و لوولوز قند دیگری هم دارد؟
ترکیب عسل و دارچین چه خواصی دارویی و درمانی دارد؟
پاسخ این سوالات و سوالات جدیدی که شما از ما می پرسید را در بخش های بعدی ارائه خواهیم کرد.
سوالات متداول درباره عسل طبیعی (4)
سوالاتی که در بخش اول ، دوم و سوم پاسخ دایم به شرح زیر بودند:
1- در کل چند نوع عسل وجود دارد؟
2- بهترین نوع عسل کدامست؟
3- آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟
4- انواع عسل های طبیعی کدامند؟
5- راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟ معیار و ملاک تشخیص کدامند؟
6- چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟
7- چرا برخی از عسل های موجود در بازار اصلا شکرک نمی زنند؟ آیا این عسل ها خالص هستند؟
8- آیا عسل مومی هم رس می کند یا شکرک می زند؟
9- چه نشانه هایی وجود دارد که مانع از فریب خوردن ما در خرید عسل تقلبی ( نامرغوب ) می شود؟
10- آیا عسل طبیعی برای مرض قند هم مفید است؟
11- عسل طبیعی اصفهان بهترست یا عسل کردستان یا عسل اردبیل؟
12- خواص درمانی و دارویی عسل طبیعی کدامند؟
جهت مشاهده بخش اول سوالات اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده بخش دوم سوالات اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده بخش سوم سوالات اینجا کلیک کنید
در بخش چهارم به سوال رایج دیگر که مشتریان گرامی درباره عسل طبیعی می پرسند، پاسخ می دهیم:
13- عسل طبیعی و اصل چه خواص درمانی و دارویی دارد؟ لطفا طریقه مصرف عسل طبیعی را برای هر یک از بیماری ها به طور جداگانه شرح دهید.
پاسخ این سوال در یک کتاب صد صفحه ای هم نمی گنجد اما ما ( تولیدکنندگان عسل طبیعی کوهستان ) سعی می کنیم در پست های مختلف برخی از خواص عسل طبیعی را شرح دهیم.
دقت فرمائید که این خاصیت ها فقط برای عسل طبیعی (عسل طبیعی = عسل خالص = عسل واقعی = عسل ناب = عسل اصل = عسل ممتاز = عسل مرغوب = عسل خوب ) بیان می شود و استفاده از عسل های تقلبی ، مصنوعی و صنعتی ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.
اگر می خواهید طرز تشخیص عسل طبیعی از تقلبی را یاد بگیرید و با ملاک انتخاب عسل واقعی و معیارهای شناسایی عسل خالص و خوب آشنا شوید به پرسش و پاسخ های قبلی همین سایت مراجعه فرمائید.
١ - درمان بیماری قلبی با عسل طبیعی: مخلوطی از عسل طبیعی و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید. این روش در کاهش کلسترول، جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است. بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی در امان خواهند بود.
بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است، با بالا رفتن سن، شاهرگ های حیاتی و سیاه رگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهند. عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه می بخشد.
٢ - از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات با عسل طبیعی: مخلوطی از یک سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید، قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ٢ دقیقه فروکش خواهد کرد.
٣ - درمان التهاب مفصل (آرتریت) با عسل طبیعی: روزانه، یک وعده صبح و یک وعده شب، مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود. این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند. بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه، بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند، بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.
٤ - جلوگیری از ریزش مو با عسل طبیعی : قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ، یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ٥ تا ١٥ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.
٥ - از بین بردن عفونت مثانه با عسل طبیعی : ٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید. این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.
٦ - درمان درد دندان با عسل طبیعی : مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٥ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید. این عمل را ٣ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.
٧ - کاهش کلسترول با عسل طبیعی: ٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید. این کار میزان کلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد کاهش می دهد.
٨ - درمان سرماخوردگی با عسل طبیعی: به مدت ٣ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید. این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.
٩ - درمان ناباروری با عسل طبیعی: برای برطرف کردن این مشکل، به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند. در کشورهای چین، ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند، در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود. زوجی که مدت ١٤ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند.
١٠ – درمان درد معده با عسل طبیعی: مصرف عسل و پودر دارچین علاوه بر درمان درد و نفخ معده، زخم معده را نیز درمان می کند.
١١ - تقویت سیستم ایمنی با عسل طبیعی : استفاده روزانه از عسل و پودر دارچین سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از حمله باکتری و ویروس محافظت می کند. دانشمندان دریافتند که عسل دارای مقدار زیادی ویتامین و آهن است. مصرف مداوم عسل گلبول های سفید خون را تقویت می کند تا بتواند با باکتری ها و بیماری های ویروسی مقابله کند.
١٢ - برطرف کردن سوء هاضمه با عسل طبیعی: قبل از هر وعده غذا، پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم می کند.
١٣ - جلوگیری از آنفلوآنزا با عسل طبیعی: دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد.
١٤ - افزایش طول عمر با عسل طبیعی: مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود. مخلوطی از ٤ قاشق چای خوری عسل، یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید. سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ٤ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید. این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.
١٥ - برطرف کردن جوش صورت با عسل طبیعی: قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید. تکرار روزانه این کار به مدت ٢ هفته، جوش ها را از بین می برد.
١٦ - درمان عفونت های پوستی با عسل طبیعی: قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.
١٧ - درمان سرطان با عسل طبیعی: تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده، سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی با عسل طبیعی و خالص درمان شده است. بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.
١٨ - از بین بردن خستگی مفرط با عسل طبیعی: مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط رو به رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.
١٩ - از بین بردن بوی بد دهان با عسل طبیعی: شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل، مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید.
٢٠ – کاهش مشکل شنوایی با عسل طبیعی: مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را کاهش می دهد.
سوالات متعدد دیگری در رابطه با عسل طبیعی پرسیده می شود مانند اینکه :
آیا عسل در صنعت دارو سازی کاربرد دارد؟
قیمت عسل طبیعی در چه محدوده ای است و به چه عواملی بستگی دارد؟
گرده گل ، ژله رویال ( عسل سلطنتی یا غذای ملکه زنبوران عسل یا اکسیر طول عمر ) ، بره موم و موم چیست؟
آیا می توان عسل طبیعی را از رنگ آن تشخیص داد؟ عسل زرد بهترست یا عسل قرمز یا عسل سیاه؟
تفاوت عسل مومی شان و عسل استخراج شده ( آب کرده یا غیرمومی) در چیست؟
تفاوت عسل کوهی و عسل دشت ها در چیست؟
ویتامین ها ، مواد قندی ، املاح و مواد معدنی موجود در عسل کدامند؟
آیا عسل طبیعی بجز گلوکوز و لوولوز قند دیگری هم دارد؟
آیا عسل در درمان بیماری های جنسی از قبیل سرد مزاجی، کاهش نیروی جنسی و ... تاثیر دارد؟
پاسخ این سوالات و سوالات جدیدی که شما از ما می پرسید را در بخش های بعدی ارائه خواهیم کرد.
سوالات متداول درباره عسل طبیعی (5)
سوالاتی که در بخش اول ، دوم ، سوم و چهارم پاسخ دایم به شرح زیر بودند:
1- در کل چند نوع عسل وجود دارد؟
2- بهترین نوع عسل کدامست؟
3- آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟
4- انواع عسل های طبیعی کدامند؟
5- راه و روش تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی چیست؟ معیار و ملاک تشخیص کدامند؟
6- چگونه عسل طبیعی رس کرده یا شکرک زده را مایع کنیم؟
7- چرا برخی از عسل های موجود در بازار اصلا شکرک نمی زنند؟ آیا این عسل ها خالص هستند؟
8- آیا عسل مومی هم رس می کند یا شکرک می زند؟
9- چه نشانه هایی وجود دارد که مانع از فریب خوردن ما در خرید عسل تقلبی ( نامرغوب ) می شود؟
10- آیا عسل طبیعی برای مرض قند هم مفید است؟
11- عسل طبیعی اصفهان بهترست یا عسل کردستان یا عسل اردبیل؟
12- خواص درمانی و دارویی عسل طبیعی کدامند؟
13- عسل طبیعی و اصل چه خواص درمانی و دارویی دارد؟ لطفا طریقه مصرف عسل طبیعی را برای هر یک از بیماری ها به طور جداگانه شرح دهید.
جهت مشاهده بخش اول سوالات اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده بخش دوم سوالات اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده بخش سوم سوالات اینجا کلیک کنید
جهت مشاهده بخش چهارم سوالات اینجا کلیک کنید
در بخش پنجم به سوالات رایج دیگری که مشتریان گرامی درباره عسل طبیعی می پرسند، پاسخ می دهیم:
14- عسلی به نام عسل ممتاز صادراتی خریده ام ولی پس از دو هفته هنوز شکرک نزده است . آیا این عسل طبیعی و خالص است؟ شما گفتید که عسل اصل و واقعی شکرک می زند پس آیا می توانم نتیجه بگیرم که فروشنده عسل تقلبی یا مصنوعی به من داده است؟
باز شما از صحبت های ما درباره عسل تقلبی ( مصنوعی ) و عسل اصل و طبیعی نتیجه گیری اشتباهی داشتید. دکتر شهرستانی می گوید: عسلی که شکرک بزند حتما خالص است و عسلی که شکرک نزند ممکن است خالص یا ناخالص باشد.
به طور کلی همه عسل های خالص شکرک می زنند ولی مدت زمان لازم برای شکرک زدن عسل های مختلف با هم فرق می کند.
بنابراین اگر عسلی که خریداری کرده اید عسل طبیعی ، خالص و اصیل باشد حتما شکرک خواهد زد ولی زمان شکرک زدن آن بسته به گل هایی که عسل از آنها بدست آمده است متفاوت خواهد بود.
15- چرا روش های معمول برای تشخیص عسل خالص از عسل تقلبی و مخلوط شده با شیره شکر و نیشکر و خرما و شیره میوه ها را رد می کنید؟
شما باید بدانید که عسل یک ماده ساده نیست که به راحتی بتوان در مورد آن قانون صادر کرد و همه آن قوانین درست باشند. مثلا عده ای برای تشخیص عسل طبیعی و خالص از عسل تقلبی و مصنوعی به غلظت عسل استناد می کنند و یک ملاک تشخیص و راه تجربی ارائه می دهند که با علم روز تناقض دارد. در رابطه با همین مثال دقت کنید که عسل طبیعی و اصل دارای خصوصیات پیچیده ای بوده و به راحتی تحت تاثیر شرایط محیطی قرار می گیرد. حتی عسل طبیعی ، خالص ، واقعی ، ناب و ممتاز نیز در محیط گرم به سادگی روان می شود ولی در محیط سرد بسیار سفت و چسبنده می گردد. همچنین عسل مرغوب نیز در محیط مرطوب به راحتی رطوبت را جذب می کند ولی در محیط خشک رطوبت آن کاهش می یابد.
16- آیا شکرک زدن یا رس کردن عسل به دمای محیط نیز بستگی دارد؟
دما تنها عامل موثر در رس کردن نیست اما دقت کنید که در دماهای پایین تر از 14 درجه سانتی گراد احتمال شکرک زدن عسل طبیعی افزایش می یابد زیرا در این دما عسل چسبندگی خود را از دست می دهد و مواد خارجی آن شروع به رسوب می کنند و هسته های بلور را بوجود می آورند. به این دلیل عسل در زمستان بیشتر شکرک می زند.
17- چه عوامل دیگری در شکرک زدن عسل اصل طبیعی نقش دارند؟
بجز دما ، رطوبت نیز در رس کردن عسل خالص نقش دارد. آنچه در عسل طبیعی متبلور می شود در واقع گلوکز هیدرات است و میزان آن به مقدار رطوبت و آب عسل بستگی دارد. به طور مثال عسل های طبیعی مازندران به دلیل رطوبت بالا تقریبا بعد از دو ماه شکرک می زنند ولی عسل های طبیعی البرز رطوبت کمتری داشته و حتی ممکن است تا یکسال شکرک نزنند.
میزان گلوکز موجود در عسل طبیعی نیز عامل مهمی در تعیین زمان شکرک زدن عسل است. هر چه گلوکز عسل خالص بیشتر باشد زودتر رس می کند. مثلا عسل اقاقیا که گلوکز کمی دارد حتی پس از چهارسال نیز ممکن است شکرک نزند ولی عسل اصل کلزا و عسل خالص آفتابگردان که گلوکز زیادی دارند پس از چند هفته می توانند شکرک بزند.
اجسام و مواد خارجی مانند ذرات موم، گرده گل ، گرد و غبار و... نیز می توانند به عنوان هسته های تبلور عمل کرده و شکرک زدن یا متبلور شدن عسل طبیعی را تسریع کنند.
دقت کنید که عسل طبیعی با موم (عسل مومی یا عسل شان ) نیز می تواند شکرک بزند. معمولا عسل مومی قدیمی و سیاه زودتر از عسل مومی تازه شکرک می زند.
با توجه به موارد فوق شهد عسل و گیاهی که از آن شهد و گرده گل بدست آمده نقش مهمی در زمان شکرک زدن یا رس کردن عسل طبیعی دارد.
18- چگونه با حواس پنجگانه عسل طبیعی و مرغوب را از عسل مصنوعی و تقلبی تشخیص دهیم؟
البته این امر به تجربه زیادی احتیاج دارد اما به طور خلاصه می توان چنین گفت:
حس شنوایی: از فروشنده در مورد گل عسل و خواص درمانی عسل طبیعی مورد نظر خود سوال کنید. اگر جواب روشنی دریافت نکردید جای شک وجود دارد.
حس بینایی: رنگ عسل باید با نام عسل تناسب داشته باشد. به عنوان مثال عسل طبیعی قنقال و مرکبات زرد رنگ هستند ولی عسل خالص آویشن و کنار ( سدر ) قرمز تیره هستند. عسل شوید سیاهرنگ می باشد.
حس لامسه: زنبورداران این توانایی و تجربه را دارند که وقتی با انگشت خود داخل عسل می کنند تا حدودی می توانند اصل یا تقلبی بودن عسل و نوع گل آن را تشخیص دهند.
حس بویایی: هر نوع عسل طبیعی بویی متناسب با گل استحصال شده از آن دارد. عسلی که بوی خاصی ندارد کمی مشکوک به تقلبی است.
حس چشایی: عسل خالص و اصل به جز مزه شیرینی ، طعمی مطبوع دارد که بسته به گیاه آن فرق می کند درحالیکه عسل های نامرغوب ، تقلبی ، مصنوعی و صنعتی به جز مزه شیرینی چیزی ندارند.
تجربه: هر عسل طبیعی نوعی رفتار منحصر به خود دارد که ما را در شناخت عسل طبیعی یاری می دهد. مثلا عسل مرغوب کنار در حجم زیاد، کف می کند. عسل طبیعی گشنیز بویی تند دارد و مصرف آن کمی باعث سوزش گلو می شود.
کلام آخر: ما تولیدکنندگان عسل طبیعی کوهستان هرگز انتظار نداریم که شما مشتریان گرامی عسل خود را فقط از ما خریداری کنید بلکه حداقل انتظار ما اینست که با مطالعه دقیق این سایت و کتب معرفی شده در آن، تفاوت های عسل طبیعی و عسل تقلبی را دریافته و از گرفتار شدن خود و اطرافیان در دام فروشندگان عسل های تقلبی جلوگیری کنید.
برای زنبوردار هیچ چیز سخت تر از آن نیست که فردی را مشاهده کند که از روی غفلت نوعی عسل تقلبی ( مانند برخی از عسل های با نام خوانسار ، عسل های چینی ، عسل های صنعتی و...) را طبیعی می پندارد و از آن استفاده می کند.
درک طعم و مزه عسل اصل طبیعی و استفاده از خواص درمانی و دارویی آن حق شماست .
سوالات متعدد دیگری در رابطه با عسل طبیعی پرسیده می شود مانند اینکه :
آیا عسل طبیعی در صنعت دارو سازی کاربرد دارد؟
قیمت عسل طبیعی در چه محدوده ای است و به چه عواملی بستگی دارد؟
گرده گل ، ژل یا ژله رویال ( عسل سلطنتی یا غذای ملکه زنبوران عسل یا اکسیر طول عمر ) ، عسلک ، بره موم و موم چیست؟ خواص درمانی هر یک کدام است؟
آیا می توان عسل طبیعی را از رنگ آن تشخیص داد؟ عسل زرد بهترست یا عسل قرمز یا عسل سیاه؟
تفاوت عسل مومی شان و عسل استخراج شده ( آب کرده یا غیرمومی) در چیست؟
تفاوت عسل کوهی و عسل دشت ها در چیست؟
میزان ویتامین ها ، مواد قندی، آنزیم ها، پروتئین ها، اسیدهای آمینه، اسیدها ، املاح و مواد معدنی موجود در عسل چقدر است؟
آیا عسل طبیعی بجز گلوکوز و لوولوز قند دیگری هم دارد؟
عسل غنی شده با ویتامین ، عسل رادیواکتیو و عسل مسموم را بیشتر توضیح دهید.
آیا عسل در درمان بیماری های جنسی از قبیل سرد مزاجی، کاهش نیروی جنسی و ... تاثیر دارد؟
پاسخ این سوالات و سوالات جدیدی که شما از ما می پرسید را در بخش های بعدی ارائه خواهیم کرد.
خواص درمانی عسل طبیعی کوهستان
عسل طبیعی کوهستان بجز مصارف خوراکی، برای درمان بسیاری از بیماری ها نیز بکار می رود. از آنجا که اغلب مشتریان، عسل طبیعی کوهستان را جهت مصارف دارویی و تسریع در بهبود بیماری های خود انتخاب می کنند، در این بخش اشاره ای کوتاه به خواص درمانی عسل طبیعی کوهستان خواهیم داشت.
مطالبی که در پی می آید، برگرفته از کتاب «طب سنتی عسل» نوشته سید جواد سعادتمند و کتاب «عسل درمانی» نوشته مرتضی علی آقایی نراقی و سیدحسین میرنظامی ضیابری می باشد.
درمان زخم ها، سوختگی ها و تبخال
مالیدن عسل خالص یا ضمادهایی شامل دو قسمت عسل و یک قسمت آرد گندم برای التیام انواع زخم ها، سوختگی ها و تبخال موثر است. همچنین مالیدن مخلوط پودر دارچین با عسل، زخم های چرکی را خشک و کک و مک را پاک می نماید.
رفع تب، درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا
مصرف عسل طبیعی مخلوط با سیاه دانه برای التیام تب مفید است. همچنین برای درمان سرماخوردگی، یک قاشق عسل و یک قاشق آب لیموی ترش را در یک لیوان آب ولرم حل نموده و قبل از هر وعده غذا مصرف نمائید.
درمان سینوزیت
جهت پاک کردن مخاط بینی، عسل مومی را به مدت یک ربع جویده و تفاله آن را دور بیندازید. این عمل را پنج بار در روز تکرار نمائید.
درمان گلودرد و انواع سرفه
عسل
طبیعی بهترین درمان انواع گلودرد، خشکی گلو، سرفه های زیاد و سختی عمل بلع
می باشد. برای درمان سرفه های کهنه، سینه درد مزمن و رفع سرفه، یک قاشق
کوبیده مغز بادام یا فندق را با یک قاشق غذا خوری عسل مخلوط و سه نوبت در
روز، به مدت ده روز مصرف نمائید.
همچنین صرف محلول یک قاشق عسل در یک
لیوان آب هندوانه ، پس از صبحانه، نهار و شام خلط آور بوده و برای درمان
سینه درد، سرفه و سنگ کلیه مفید است.
درمان کم خونی
خوردن عسل با آب سبزی ها مانند تره، هویج، چغندر و ترب سیاه، دارویی موثر در درمان کم خونی است.
درمان دردهای گوش و درمان سرگیجه
یک قاشق مرباخوری عسل طبیعی را با چند قطره روغن سیاه دانه مخلوط کرده و به مدت یازده روز، صبح ناشتا میل نمائید.
تقویت قلب و جلوگیری از سکته قلبی
عسل یکی از بهترین مواد نیروبخش عضلانی است و به علت داشتن گلوکز زیاد، انرژی زاست و تاثیر مهمی روی عضلات قلب دارد.
عسل
باعث تحریک و تقویت قلب، گشاد شدن رگ ها و افزایش جریان خون می گردد و با
تنظیم فشار خون از سکته های قلبی جلوگیری می کند. مصرف روزانه 50 تا 140
گرم عسل به مدت دو ماه باعث عادی شدن ترکیبات خون، افزایش مقدار هموگلوبین
خون و تعادل ضربان قلب می گردد.
درمان ترشی معده، بادگلو و سردی معده
هر روز صبح ناشتا یک قاشق چای خوری عسل طبیعی را تا بهبودی کامل میل نمائید. این نسخه برای آبریزش غیرارادی دهان نیز موثر است.
درمان فشار خون و جلوگیری از سکته مغزی
مخلوطی از یک قاشق غذاخوری آب پیاز با یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی را روزانه بعد از نهار و شام مصرف نمایید. این نسخه برای تحلیل چربیهای سخت شده دیواره سرخرگ ها، بخصوص سرخرگ های مغزی و درمان تصلب شرایین و جلوگیری از سکته مغزی موثر است.
تقویت اعصاب و رفع هر نوع سوء تغذیه
100 گرم مغز گردو را کوبیده و با 100 گرم سبوس برنج یا گندم مخلوط کنید و هر روز پس از صبحانه و شام یک قاشق غذاخوری از آن را با یک قاشق عسل مخلوط کرده و مصرف کنید.
درمـان بی خـوابی، افزایش اشتها و رفع نفخ
جهت درمان بی خوابی هر شب به جای شام دو قاشق عسل میل کنید. مصرف پیاز پخته با عسل اشتها را زیاد و نفخ را برطرف می کند.
درمــــان زخــــم معــــده و درد معــــده
برای درمان زخم معده هر روز صبح، یک قاشق عسل میل کنید و جهت درمان درد معده عسل را با آب گرم میل نمائید.
درمان بیماری ها با معجون عسل و دارچین
مخلوطی از عسل طبیعی و پودر دارچین، معجونی را تشکیل می دهد که در درمان بسیاری از بیماری ها، از جمله موارد زیر، بسیار موثر است.
بیماری های قلبی- خارش نیش حشرات- التهاب مفاصل- ریزش مو - عفونت مثانه - درد دندان- کلسترول بالا- سرماخوردگی- ناباروری-درد معده-ضعف سیستم ایمنی - سوء هاضمه – آنفلوآنزا - جوش صورت - عفونت های پوستی- سرطان - خستگی مفرط- بوی بد دهان - مشکل شنوایی- پیری زودرس.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد خواص درمانی هر نوع عسل طبیعی کوهستان به تفکیک گل و خواص درمانی سایر محصولات کوهستان نظیر گرده گل، عسل سلطنتی و بره موم از بخش محصولات، بر روی آیکون محصول مورد نظر خود کلیک نمائید.
قیمت محصولات طبیعی و خالص کوهستان
محصولات کوهستان همگی طبیعی و خالص هستند و زنبوران عسل، آنها را از دل طبیعت جمع آوری می نمایند؛ اما با توجه به اینکه میزان هزینه های لازم جهت تولید هر کیلوگرم از آنها متفاوت است، دارای قیمت های پایه متفاوتی هستند.
جهت مشاهده قیمت های بروز، با شماره 09392007694 تماس حاصل فرمائید و یا به سایت عسل طبیعی کوهستان عموشاهی مراجعه کنید:
روش خرید محصولات طبیعی کوهستان
1- ابتدا نوع محصول مورد نظر خود را با توجه به خواص درمانی و قیمت آن انتخاب نمائید.
2- اطلاعات زیر را به همین ترتیب به شماره همراه 09392007694 پیامک (SMS) نمائید.
ردیف |
شرح |
1 |
نوع محصول |
2 |
میزان درخواست (کیلوگرم) |
3 |
نام دریافت کننده عسل |
4 |
نشانی دقیق پستی و کدپستی |
3- در اسرع وقت، قیمت محصولات درخواستی شما برایتان ارسال می گردد.
4- پس از اینکه شما پیامکی حاوی مبلغ محصولات درخواستی دریافت نمودید، وجه مورد نظر را به شماره حساب جام بانک ملت به نام آقای عموشاهی فروشانی واریز نمائید:
شماره حساب |
746918068 |
شماره شناسه حساب بانکی ایران |
IR220120010000000746918068 |
شماره کارت |
6104337979482062 |
5- پس از واریز وجه به حساب فوق، اطلاعات زیر را از طریق پیامک (SMS) به شماره مذکور، برای ما ارسال نمائید:
ردیف |
شرح |
1 |
نام و نام خانوادگی |
2 |
شماره فیش واریزی یا شماره پیگیری یا شماره حواله |
6- در کوتاهترین زمان ممکن، محصولات طبیعی و خالص شما بسته بندی و برایتان ارسال می گردد.
توضیح:
1- ارسال محصولات کوهستان از طریق پایانه های مسافربری اغلب اوقات سریعتر و ارزانتر تمام می شود ولی با توجه به اینکه هزینه ارسال بعهده خریدار می باشد، تصمیم نهایی در مورد محل دریافت محموله با خریدار است.
2- مدیر فروش محصولات کوهستان، دریافت محصول ارسالی را برای شما تضمین می کند بدین معنا که از لحظه ارسال محصول از فروشگاه کوهستان تا لحظه دریافت محصول توسط مشتری، مدیر فروش، محصول را رصد می کند و هرگونه مشکل و ایراد را مرتفع می نماید تا محصولی سالم و باکیفیت به دست شما برسد؛ مسئولیت هرگونه آسیب به محموله تا قبل از دریافت توسط مشتری بعهده مدیر فروش بوده و متعهد به جبران خسارت وارده می باشد.
تماس با ما
مشتریان و بازاریان گرامی می توانند از طرق زیر با مدیریت محصولات طبیعی کوهستان (آقای عموشاهی) در تماس باشند.
1- از طریق قسمت نظرات سایت محصولات طبیعی کوهستان به نشانی www.asal20.com .
2- از طریق پست الکترونیکی (ایمیل) مدیریت به نشانی asal20.com@gmail.com .
3- از طریق ارسال پیامک یا برقراری تماس با شماره همراه مدیریت 09392007694 .
4- مراجعه حضوری به نشانی: اصفهان، خمینی شهر، مرکز پخش محصولات طبیعی کوهستان، عسل طبیعی کوهستان.
مدیریت محصولات طبیعی کوهستان، آماده دریافت نظرات، انتقادات و پیشنهادات هموطنان داخل و خارج کشور می باشد.