درمان و کنترل دیابت با عسل طبیعی
تحمل رژیم های غذائی محدوده شده و فاقد شیرینی برای بیماران دیابتی بسیار
دشوار و طاقت فرسا است.
درصورتی که یک بیمار دیابتی جهت کسب انرژی روزانه
و فعالیت های مغزی نیاز به کربوهیدراتها وقند دارد.
درصورتی که
این بیماران جهت شیرین ساختن نوشیدنی ها و تامین قند مورد نیازبدن خود از عسل
استفاده کنند و یا به عبارتی عسل را به عنوان شیرینی مورد نیاز خود انتخاب
کنند در سلامتی خود گام موثری را برداشته اند.
یکی از مهمترین
قندهای که باعث شیرینی عسل می گردد فرکتوز یا قند میوه است.
فرکتوز قندی است که برای جذب به سلول های بدن نیازی به انسولین نداشته و از جمله قندهای طبیعی مفید برای بیماران دیابتی می باشد.
از طرف دیگر با مصرف عسل طبیعی، قند خون (گلوکز) به سرعت افزایش نمی یابد.
تحقیقات نشان داده است که عسل ( GI) پایین تری نسبت به سایر قندهای طبیعی و مصنوعی و حتی برنج و نان می باشد.
شاخص GI تعیین کننده سرعت افزایش قند خون پس از مصرف موارد قندی می باشد.
بنابراین مصرف عسل طبیعی به صورت کنترل شده برای بیماران دیابتی مناسب می باشد.
علاوه
براین عسل دارای موارد موثر متفاوتی می باشد که به رفع ناراحتی های ناشی
از افزایش قند خون کمک می کند.
این خاصیت در عسل های که دارای فرکتوز بیشتری هستند از جمله عسل آویشن بیشتر دیده شده است.
تذکر مهم:
با وجود اینکه کلیه توصیه های فوق صرفا بر اساس کتب علمی می باشد لیکن فقط و فقط باید تحت نظر پزشک معالج استفاده گردد.