درمان آلزایمر، بیماری های عصبی، تقویت اعصاب و حافظه با عسل طبیعی
از علل مهم بروز خستگی و ناهنجاری های عصبی ، کمبود گلوکز یا همان غذای اصلی سیستم عصبی است.
یکی از خواص مهم عسل پخش شدن آن با سرعت بالا درخون می باشد که با این
خاصیت قندهای گلوکز و فرکتوز به سرعت به مغز که اصلی ترین مصرف کننده قند
دربدن است رسیده و مانع از بروز ناهنجاری های عصبی می گردد.
ازطرفی درعسل
ویتامین C و اسیدهای امینه آزاد از جمله گلوتامیک اسید و فنیل الانین یافت می
شود که در افزایش حافظه تمرکز و بهبود عملکرد سیستم عصبی و درمان بیماری
الزایمر اهمیت بالایی دارند.
این خاصیت در عسل گون، گون گزانگبین و کنار بیشتر دیده شده است .
تذکر مهم:
با وجود اینکه کلیه توصیه های فوق صرفا بر اساس کتب علمی می باشد لیکن فقط و فقط باید تحت نظر پزشک معالج استفاده گردد.